Magazin

Şeyma’nın sevgilisi dolandırıcı çıktı iddiası!

Şeyma Subaşı’na geçtiğimiz günlerde evlenme teklifinde bulunan Mısırlı Mohammed Alsaloussi’nin dolandırıcı olduğu iddia edildi. Bu nedenle Subaşı’nın  kendisinden ayrıldığı ve Alsaloussi’den olan çocuğu da aldırdığı öne sürüldü.

Geçtiğimiz günlerde Mısırlı işinsanı olduğu öne sürülen Mohammed Alsaloussi, Şeyma Subaşı’na evlenme teklifinde bulunmuştu. İkilinin vermiş evlenme için yaptığı tören günlerce sosyal medyanın gündeminde kaldı. Bu gelişmeden sonra Mısırlı Alsaloussi ile ilgili önemli iddialar ortaya atıldı. Alsaloussi’nin milyarder olmadığı, yaşadığı hayatın sadece gösterişten ibaret olduğu dile getirildi.

YÜZÜK SAHTE ÇIKTI

Bu iddiaların ardından Şeyma Subaşı’nın Alsaloussi ile çekilen fotoğrafları sosyal medya hesabından sildiği ortaya çıktı. Bu konuyla ilgili bir yazı kaleme alan Günaydın Yazarı Bülent Cankurt, “Meğer Mohammed Alsaloussi milyarder değil dolandırıcıymış! Hep şüpheler vardı ama kimse gerçeği bilmiyordu, artık nasıl olduysa Şeyma sevgilisinin dolandırıcı olduğunu anlamış. Taktığı tektaş yüzük başta olmak üzere aldığı pahalı hediyelerin hepsi de sahte çıkmış. Şeyma da anında bu ilişkiyi bitirmiş. Sonra da hemen gidip sahtekar sevgilisinden olan çocuğu aldırmış” ifadelerine yer verdi.

herkessoruyor

Bir cevap yazın